the hollies

location | didsbury, manchester

stages | RIBA 0-7

completion | 2007

project description

 

Remodelling of an existing small 'Barrat' style house both internally and externally to provide open plan living and improved light to the ground floor whilst also increasing the footprint at first floor to accommodate larger bedrooms and en-suites. 

 

The end result provides the client with a completely remodelled home providing increased accommodation they once dreamed of.  A full width fully glazed roof and set of full height sliding folding doors maximise the amount of natural light infusing the ground floor space.  While at first floor the second bedroom has been extended with a large en-suite bathroom.  Bedroom 2 now has a dormer window to increase the space & height, and the family bathroom has been completely refurbished providing a modern contemporary finish.

1/15

watson stirrup architects ltd / T +44 (0)1254 665595 / info@watsonstirrup.co.uk / © 2020 by watson stirrup

  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Houzz - Grey Circle