st christopher's high school entrance

location | accrington, UK

stages | RIBA 0-7

completion | 2012

project description

 

This secondary school were in much need of a new entrance and additional administration space. 

A new double height entrance with open plan reception provides a more appealing access point with a welcome feel once through the sliding doors. 

A second floor extension built over the existing administration block as a 'live' project means the school now have a large staffroom area with staff breakout and kitchen facilities, staff IT suite, male & female toilets and two small meeting/interview rooms. 

A free standing feature staircase connects the two administration floors via the reception area which houses the deliberately oversized reception desk.

1/18

watson stirrup architects ltd / T +44 (0)1254 665595 / info@watsonstirrup.co.uk / © 2020 by watson stirrup

  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Houzz - Grey Circle