ravenstone

location | horwich, bolton

stages | RIBA 0-5

completion | 2020

project description

 

This 1890's Victorian property was remodelled and extended to the rear to provide our client a modern open plan living space in the form of a large kitchen, dining and sitting area.

The rear extension links through and incorporates the existing outbuilding by way of a glazed link through to the new sunroom/home office space.

The existing kitchen area will be converted into a much needed utility and downstairs toilet. 

Early sketch schemes proposed the use of a clean modern red zinc cladding as a nod to the industrial period, contrasting with the existing red brick whilst also being sympathetic in colour and tone.

1/3

watson stirrup architects ltd / T +44 (0)1254 665595 / info@watsonstirrup.co.uk / © 2020 by watson stirrup

  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Houzz - Grey Circle