nursery farm house

location | Edgworth, UK

stages | RIBA 0-3

completion | 2015

project description

 

Complete redevelopment of a 1960's brick built house with an elevated position in a rural setting. The client's design brief was to remodel and transform the bland existing structure into a traditional 'farm house' with a contemporary feel.

 

Internal layouts were re-organised to provide open plan living areas at ground floor and more functional bedroom layouts at first floor level. An endless pool area to the rear of the property enjoys spectacular views over the valley. A spacious double height entrance hall with gallery landing creates that sense of entrance.

1/5

watson stirrup architects ltd / T +44 (0)1254 665595 / info@watsonstirrup.co.uk / © 2020 by watson stirrup

  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Houzz - Grey Circle