st christopher's music & drama studios

location | accrington, lancashire

stages | RIBA 0-3

completion | tbc

project description

 

As part of St Christopher's 5 year development plan to increase places, we were asked to design a block to house both music and dramas studios.

 

Instead of starting from scratch and replacing an already overcrowded site, we planned to build on top of the existing assembly hall.

 

The proposal, designed to link aesthetically with both the existing fabric of the site as well as its wider context of Accrington, featured a a viewing gallery, outdoor recreational spaces, naturally top lit spaces and a new glass walkway linking to the existing school. 

1/5

watson stirrup architects ltd / T +44 (0)1254 665595 / info@watsonstirrup.co.uk / © 2020 by watson stirrup

  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Houzz - Grey Circle