kingsley

location | blackburn, lancashire

stages | RIBA 0-4

completion | 2018

project description

 

A single storey extension under permitted development allowed this client to extend her 1980's property to create an open plan living area with the lounge to the front of the house flowing through into the dining and kitchen area to the rear.

Large sliding bi-fold doors bring the outside in with level access out onto the beautiful raised decking area leading out to a glass balustrade running along the canal edge.

The single garage was converted to provide a new downstairs washroom, guest bedroom with en-suite shower room which is currently being used as a gym.

1/11

watson stirrup architects ltd / T +44 (0)1254 665595 / info@watsonstirrup.co.uk / © 2020 by watson stirrup

  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Houzz - Grey Circle